Сільська рада
села Великий Мидськ, Костопільського району, Рівненської області

З Днем місцевого самоврядування!


Дорогі земляки — костопільчани!

 

Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування - святом не лише працівників органів місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми рідного краю, міста, села, дбають про їх розквіт і зростання.

День місцевого самоврядування – це не просто відмітка в календарі, це свято, яке підтверджує значимість кожного і гуртує всіх задля реалізації повного сенсу слова «НАРОДОВЛАДДЯ»!

Життєзабезпечення людей потребує виважених рішень, а не амбіційних ідеологічних суперечок. І кожен громадянин має право вимагати від нас ефективної роботи, адже він є часткою самоврядування, є законним носієм і представником влади.

Організація державної влади в розвинутих європейських країнах базується на принципах децентралізації, які закладені в Європейській хартії місцевого самоврядування та полягають у наділенні найближчих до людини ланок влади максимальними повноваженнями. Наша держава підтримала Європейську хартію місцевого самоврядування, але не всі її норми виконані. Тож втілюючи європейські норми демократії у життя, я переконаний, що ми станемо частиною Європейського Союзу.

Бажаю всім щастя, міцного здоров’я, наснаги та наполегливості. Будьте оптимістами, працюймо разом задля процвітання рідного краю та поліпшення життя його жителів.

 

 

Депутат обласної ради від Костопільського району,

 

перший заступник голови облради Михайло Кривко