Сільська рада
села Великий Мидськ, Костопільського району, Рівненської області

9-травня у Великому Мидську

Присутні на святі вчителі та учні ЗОШ.Панахида біля пам'ятника загиблим односельчанам.Вітання сільського голови та депутата районної ради.Концертна програма.Вщерть заповнений зал на свято.

   День Перемоги назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім´я перемоги над фашизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків. 


Багатьом героям, полеглим на полях битв, не судилося побачити Велику Перемогу. Сьогодні, в річницю героїчного подвигу, немає поряд і багатьох з тих, хто, відстоявши свободу і незалежність Батьківщини, повернулися в післявоєнну розруху, мужньо подолали всі тяготи, відновили зруйновані міста і селища. 

Пам´ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Так було і буде завжди – і через десять років, і через десять, і через століття. Обов´язок нинішніх поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців, що вирвали країну з лап фашистів, що врятували її і зберегли прекрасною і квітучою. Щороку свято 9 травня служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі! 

Щиро бажаю Вам міцного здоров´я і довголіття, добра і радості, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!