Сільська рада
села Великий Мидськ, Костопільського району, Рівненської області

Уклонімось низько до землі, тим хто в серці буде вічно жити...

 

 

   На шляху до незалежності, український народ часто втрачав своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку за гарне майбутнє нашої держави стали і герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом у 2014 році, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя. То чи може бути забутою кров героїв, пролита на вулицях Києва? Можлива лише одна відповідь – ні!

Не забуває про своїх героїв – односельчан та героїв Небесної сотні і село Великий Мидськ. 19 лютого 2017 року в приміщенні сільського будинку культури був проведений захід, присвячений Дню пам’яті героїв Небесної Сотні. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять людей, котрі загинули заради кращого майбутнього нашої держави. Згадували не тільки тих, хто загинув, а й тих , хто воював і повернувся живим! 10 чоловіків із села було призвано до війська аби стати на захист кордонів нашої держави. Дякувати Богу, вони всі повернулися додому, до рідного села, до своїх сімей, живими і здоровими! Не забули і про воїна – Афганця. Зі словами вдячності та скорботи виступали сільський голова Олена Миколаївна Ступницька та депутат районної ради Володимир Іванович Овдійчук.

До проведення заходу були залучені учні школи, учасники гуртків,  учасниці вокального ансамблю Барви та місцеві артисти – активісти, які завжди допомагають у проведенні культурно – масових заходів.

Цей захід є підтвердженням того, що нам не байдужа доля нашої країни і тих людей, які продовжують боротьбу за її славне майбутнє. А пам'ять про героїв Небесної сотні і героїв, котрі загинули в період проведення АТО буде в наших серцях назавжди, бо герої не вмирають!!!

 

Художній керівник БК:  Дашкель Тетяна